IM

Ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων

κ. Θεόκλητος


Την Παρασκευή το πρωΐ 18 Μαϊου, ευγενώς προσκληθείς από τον Σεβασμιώτατον Μητροπολίτην Tρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο , θα μεταβεί στα Τρίκαλα όπου θα λάβει μέρος σε Αρχιερατικό Συλλείτουργο επί τη μνήμη του Αγίου Νεομάρτυρος Νικολάου του εκ Μετσόβου.


Το Σάββατο το απόγευμα 19 Μαϊου ευγενώς προσκληθείς από τον Σεβασμιώτατον Μητροπολίτην Ελασσώνος κ. Χαρίτων θα μεταβεί στην Ελασσώνα όπου θα λάβει μέρος στις εκδηλώσεις υποδοχής του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Αλεξανδρείας κ. Θεόδωρον τον Β΄.


Την Κυριακή 20 Μαϊου θα λάβει μέρος σε Αρχιερατικό Συλλείτουργο στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βασιλικής και στη συνέχεια θα παρακολουθήσει τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια συνεχούς λατρευτικής ζωής του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου.


Το απόγευμα της Κυριακής ευγενώς προσκληθείς υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάντιον θα μεταβεί στη Λάρισα όπου θα χοροστατήσει κατά τον πανηγυρικό εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Λαρίσης.


Την Δευτέρα το πρωϊ 21 Μαϊου θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρον και θα τελέσει την Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα ενοριακό Ιερό Ναό Αγών Κωνσταντίνου και Ελένης Καλαμπάκας.


Την Τρίτη 22 ΜαΙου ευγενώς προσκληθείς από τον Σεβασμιώτατον Μητροπολίτην Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρον Θα μεταβεί στην Τρίπολη όπου θα λάβει μέρος στις εορταστικές λατρευτικές εκδηλώσεις επί τη μνήμη των Αγίων Νεομαρτύρων Δημητρίου και Παύλου πολιούχων της Τρίπολης.

 

footer


Δημιουργία ιστοτόπου ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ