Ὁ Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης  Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος

  7

Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου , εορτή των Εισοδίων  της  Υπεραγίας  Θεοτόκου, θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρο και θα λειτουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ενοριακό Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Σταγιάδων.

  Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει στην Ι. Μονή  Βαρλαάμ , όπου κατά την διάρκεια της Θ. Λειτουργίας θα χειροτονήσει εις Διάκονον τον υποψήφιον κ. Κων/νον Γκούμα.

 

  Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρο και θα λειτουργήσει στον Ενοριακό  Ιερό Ναό   Αγίου Γεωργίου Περιστέρας , όπου κατά την διάρκεια της Θ. Λειτουργίας θα χειροτονήσει εις Πρεσβύτερον τον Διάκονον Κων/νον Γκούμα.

  Την Κυριακή το απόγευμα και ώρα 6μ.μ. θα παρευρεθεί στην εκδήλωση της επισήμου ενάρξεως της λειτουργίας της ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ  της Ι.Μ. Σταγών και Μετεώρων,  καθώς και στην παρουσίαση των προσφάτων εκδόσεων της Ιεράς Βασιλικής Μονής του Αγίου και Μεγάλου Μετεώρου , η οποία θα πραγματοποιηθεί στο DIVANI METEORA HOTEL.  

    Την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει στην Ι. Μονή Μεγάλου Μετεώρου με αφορμή της συμπλήρωσης 2 ετών από την ενθρόνισή του.

 

Καθημερινές θείες Λειτουργίες στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Αθανασίου Καλαμπάκας

 

         Κάθε ημέρα εκτός Σαββάτου , Κυριακής και μεγάλων εορτών στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγ. Αθανασίου Καλαμπάκας θα τελείται Θεία Λειτουργία από 7:30 π.μ. έως 9:00 π.μ.,

footer


Δημιουργία ιστοτόπου ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ