Σε μία άκρως γιορτινή βραδιά, με ‘’γεύση’’ παράδοσης και ‘’μυρωδιές’’ Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ι.Μητροπόλεώς μας σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμπάκας και του θεατρικού εργαστηρίου ‘’Επί Σταγών’’

Στη κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού κέντρου Καλαμπάκας ο Ψαλτικός Χορός ‘’Μετεωρίτικο Ψαλτήρι’’ με χοράρχη τον Σπυρίδωνα Σπύρου, η χορωδία ‘Επί Σταγών’ και η παιδική χορωδία του Δήμου Καλαμπάκας, καθήλωσαν τους ακροατές με γλυκόηχα Χριστουγεννιάτικα ακούσματα και με μελωδικά κάλαντα τους ‘ταξίδεψαν’ σε όλες τις γωνιές της Πατρίδας μας.
Την εκδήλωση παρακολούθησε ο σεπτός Ποιμενάρχης μας κ. Σεραφείμ, ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτης Νήφων Καψάλης, καθώς και Ιερείς της Μητροπόλεως, οι Πατέρες και οι Αδελφές των Ι.Μονών των Μετεώρων και πλήθος κόσμου.

Την εκδήλωση έκλεισε ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Σεραφείμ ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες, ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκομένους από καρδιάς για τις Άγιες μέρες που διανύουμε, επιφυλασσόμενος για νέες εκδηλώσεις που θα αναδεικνύουν Ελλάδα και Ορθοδοξία.

 

footer


Δημιουργία ιστοτόπου ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ